Ademanalyse

Meten is weten.

Hoe stressvol of -vrij ben jij? Je hoofd denkt dit vast te weten. Maar wat zegt je lichaam hierover? Adem je diep of oppervlakkig, vaak of weinig, regelmatig of onregelmatig? Gaat je adem vloeiend, of hou je je adem ongemerkt vast? Je lichaam weet meer dan je met je hoofd kunt bedenken. Meten is weten in dit geval. 

Een ademanalyse meet jouw persoonlijke ademsituatie en hoe dit verband houdt met je lichamelijke gesteldheid. Hoe relaxed ben je als je stil op een stoel of bank zit, hoe reageer je op een stressprikkel, wat is het effect hiervan op je lichaam? Hoe snel herstel je na een stressmoment? Wat is de invloed van ademoefeningen op je hartslag en andere lichaamsfuncties?

Bij de ademanalyse (ook wel rustmeting genoemd) wordt een speciale hartslagmeter gebruikt, gekoppeld aan specifieke software. Het is een bron van waardevolle informatie, die je inzicht geeft in je mate van stress en je groeipotentie voor ontspanning.

#ervaringen
Ik kijk terug op een zeer leerzame workshop en maak dagelijks gebruik van de oefeningen. Ik ademde echt best fout de laatste jaren. Mijn ademhaling was langzaam steeds verder omhoog gegaan, waardoor ik een angst had gecreëerd. De workshop van Chantal heeft me weer terug op aarde gebracht en ik adem nu alweer veel lager en dieper. Zo gauw ik spanning ervaar, pas ik de techniek van de workshop in mijn ademhaling toe. Dat helpt mij enorm om rustig te worden."
Dominique
Wat een geslaagde workshop. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar door de openheid en veilige sfeer ben ik er volledig voor gegaan. Ik ben me veel bewuster geworden van mijn ademhaling. Bedankt!"
Betty

Reserveer een plekje voor een Ademanalyse

Vul je gegevens in en ik neem snel contact met je op. Wil je deelnemen aan een Wim Hof Method Workshop, klik hier.