Wim Hof Method Fundamentals workshop

Het Adematelier Wim Hof certified intructor workshops fundamentals1

Herontdek de natuurlijke kracht van je eigen lichaam en geest.

Je hoort, ziet en leest steeds meer over koudetraining, adem en ijsbaden. Dat is goed nieuws, want de positieve effecten op je gezondheid zijn legio. Hoewel het een nieuwe ontwikkeling lijkt, is koudetraining eigenlijk al zo oud als de spreekwoordelijke weg naar Rome. Hippocrates (4oo v.C.) stelde dat mensen
evenwichtiger werden van watertherapie. En gedurende zijn leven nam Thomas Jefferson (1743 – 1826) zestig jaar lang elke ochtend een koud bad om gezond te blijven. Tegenwoordig is Wim Hof, ook wel The Iceman genoemd, dé expert op dit gebied. In de Wim Hof Method komen adem, koudetraining en mindset samen.

Koudetraining is goed voor de bloedsomloop, een sterk immuunsysteem, lager stressniveau, meer energie, betere (sport)prestaties en meer focus. Duik in de wereld van adem, kou & mindset en ervaar dat je meer kunt dan je denkt! 

Wim Hof Fundamentals Method is een workshop vol plezier en uitdaging!

#ervaringen
Wat hebben wij genoten van een mooie dag, met als afsluiting het ijsbad. Je krijgt goede begeleiding met ademtechnieken. Het was echt een hele gave workshop. Een waardevolle ervaring rijker!"
Debby
Afgelopen weekend NK-masters gehad. Een mooi weekend en ik was dik tevreden met mijn prestaties. Maar het meest tevreden was ik met het oproepen van mijn concentratie en het oppeppen voor iedere worp. Dat krachtige deel heb ik meegenomen uit onze laatste ijsbadsessie. Telkens even afsluiten en focussen. Met een nieuw PR en een podiumplek als resultaat"

Rob