Workshop
Beter ademen®

Ontspannen, hoe ging dat ook al weer? De huidige maatschappij vraagt veel van ons. We zijn druk, het tempo ligt hoog, we ‘moeten’ veel. Voor je het weet, ontwikkel je door deze manier van leven ongemerkt een verkeerd adempatroon. Je bent je hier vaak niet van bewust. Hoe is dat bij jou? Ben jij je bewust van hoe je ademt? Nu, op dit moment, tijdens het lezen van deze tekst? Hoe snel of langzaam gaat je adem?
Waar voel je de adembeweging in je lichaam? In je borst? Rond je middenrif? Adem je door je neus of mond? En hoe voel je je: relaxed? Of juist gejaagd? Word je bewust van hoe je ademt en beweeg weer naar ontspanning.

Rust in je hoofd, ontspanning in je lichaam.

In deze workshop maak je op een laagdrempelige manier kennis met Beter ademen®:

#ervaringen
Ik kijk terug op een zeer leerzame workshop en maak dagelijks gebruik van de oefeningen. Ik ademde echt best fout de laatste jaren. Mijn ademhaling was langzaam steeds verder omhoog gegaan, waardoor ik een angst had gecreëerd. De workshop van Chantal heeft me weer terug op aarde gebracht en ik adem nu alweer veel lager en dieper. Zo gauw ik spanning ervaar, pas ik de techniek van de workshop in mijn ademhaling toe. Dat helpt mij enorm om rustig te worden."
Dominique
Wat een geslaagde workshop. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar door de openheid en veilige sfeer ben ik er volledig voor gegaan. Ik ben me veel bewuster geworden van mijn ademhaling. Bedankt!"
Betty

Reserveer een plekje voor de Workshop
Beter ademen®

Vul in jouw gegevens. Ik zal binnen 2 werkdagen contact met je openmen. De geplande data van de workshops ontvang je per e-mail.