Breath for Business

 

Het AdemAtelier geeft InCompany workshops en begeleiding. Neem contact op over de mogelijkheden, om te bespreken hoe Het AdemAtelier kan bijdragen aan het realiseren van de doelen en ambities van jouw team, afdeling of organisatie.

  • Eenmalige workshops op maat.
  • Ook mogelijk met ijsbaden.
  • Cursussen of trajecten voor medewerkers.
  • Energizer bij heisessies.
  • Als onderdeel van programma’s voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Over Het AdemAtelier en Chantal:

Het AdemAtelier, opgericht door Chantal Verhoef, richt zich op het (weer) in beweging brengen van lichaam en geest en het vergroten van het bewustzijn. Bij particulieren en organisaties. Door middel van ademwerk, mindfulness, koudetraining en energiewerk. 

In Het Adem Atelier brengt Chantal haar levenservaring, persoonlijkheid en professionele ervaring in het bedrijfsleven en semioverheid samen. Ze heeft dit verrijkt met kennis en inzichten uit diverse opleidingen: Methode Beter ademen® bij de Adem Academie Nederland, van grondlegger Marleen van den Hout, Energy Control Method van Stans van der Poel, Wim Hof Methode aan de Wim Hof Academy, Intuïtieve ontwikkeling bij het Centrum voor Leven & Intuïtie.

Al haar workshops en trajecten zijn een uitnodiging. Een uitnodiging om je adembeweging te onderzoeken, waar te nemen en te ontdekken welke potentie hierin schuilt. Ze werkt vanuit  gelijkwaardigheid, deskundigheid en vertrouwen. Haar stijl is warm en open en ze beweegt met een natuurlijke flair tussen luchtigheid en diepgang.

#ervaringen
Ik kijk terug op een zeer leerzame workshop en maak dagelijks gebruik van de oefeningen. Ik ademde echt best fout de laatste jaren. Mijn ademhaling was langzaam steeds verder omhoog gegaan, waardoor ik een angst had gecreëerd. De workshop van Chantal heeft me weer terug op aarde gebracht en ik adem nu alweer veel lager en dieper. Zo gauw ik spanning ervaar, pas ik de techniek van de workshop in mijn ademhaling toe. Dat helpt mij enorm om rustig te worden."
Dominique
Wat een geslaagde workshop. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar door de openheid en veilige sfeer ben ik er volledig voor gegaan. Ik ben me veel bewuster geworden van mijn ademhaling. Bedankt!"
Betty